Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.
contractar xavi coral

Xavi Coral

Xavi Coral, presentador de televisió català conegut per ser una icona de TV3.

Xavi Coral és una bona opció per presentar un esdeveniment empresarial. Gràcies als seus grans dots comunicatius, farà que el teu esdeveniment es torni molt més dinàmic i especial.
Programas: Divendres, .CAT, Marató de TV3

Contacta para contratación de Xavi Coral

XAVI CORAL

Contractar Xavi Coral. Presentador i periodista a la televisió de catalunya.

Xavi Coral per a esdeveniments

Xavier Coral, nascut a Terrassa el 1971, és un periodista i presentador de televisió espanyol amb una extensa experiència en la conducció de programes informatius.

Amb una llicenciatura en Ciències de la Informació, Coral va iniciar la seva carrera a la televisió local de la seva ciutat natal, destacant com a presentador d’informatius. Des del 1997 fins al 2009, va dirigir diverses edicions del Telenotícies, principalment en l’edició del migdia. Durant aquests dotze anys, va compartir plató amb Helena García Melero, Raquel Sans i Núria Solé.

Entre el 2007 i el 2009, Coral va presentar amb èxit el programa d’anàlisi del Canal 33 Àgora. A partir del 2009, va encapçalar, juntament amb Espartac Peran, el magazín d’entreteniment «Divendres», emès per les tardes al canal públic autonòmic TV3. En aquest programa, Coral dirigia els continguts en directe des del plató, mentre Peran explorava diferents punts del territori cada dia.

 

Contractar Xavi Coral

La seva versatilitat com a presentador es va fer evident quan, juntament amb Peran, va dirigir les campanades de cap d’any del 2010 des de la emblemàtica Torre Agbar de Barcelona i, l’any següent, va ser l’amfitrió de la Marató de TV3 dedicada a la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits.

A partir del 2015, Coral va fer un canvi en la seva carrera deixant la presentació de «Divendres» i incorporant-se immediatament com a presentador i moderador d’espai .CAT. Aquí va dirigir tertúlies d’anàlisi política i va realitzar entrevistes a destacats personatges de la cultura catalana.

Amb la seva extensa experiència i carisma, Xavier Coral és una elecció destacada per a la conducció d’esdeveniments, aportant professionalisme i habilitats comunicatives a qualsevol projecte audiovisual.

 

 

ESPECTALIUM

LA TEVA AGÈNCIA DE CONTRACTACIÓ DE XAVI CORAL

Si ets manager o representant de perfils com Xavi Coral i vols proposar-nos els teus representats per a la seva contractació en esdeveniments i campanyes de publicitat, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

contratar artistas y famosos

Contracta a Xavi Coral per publicitat i esdeveniments

MÉS PRESENTADORS RECOMANATS

CASOS D'ÈXIT AMB PRESENTADORS

Mario Picazo para LIFE CERSUDS

Mario Picazo para LIFE CERSUDS

Leo Harlem y Victor Küppers para Grupo Electrostocks

Leo Harlem y Victor Küppers para Grupo Electrostocks

Manolo Lama para BCW Global

Manolo Lama para BCW Global

Mario Picazo para Mitsubishi Electric

Mario Picazo para Mitsubishi Electric

Carlos Latre para Ferroli

Damián Mollá para Samsung

Damián Mollá para Samsung

ARTICLES RELACIONATS

José Yélama La Sexta Xplica

José Yélamo, el nuevo presentador de La Sexta Xplica

Movistar Plus contrata a Dani Martínez

Movistar Plus contrata a Dani Martínez

Contratar Josep Pedrerol

Flexicar contrata a Josep Pedrerol

Scroll al inicio