Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Marta Bosch

Marta Bosch, presentadora de televisió catalana coneguda per la seva aparició a una gran varietat de programes televisius.

Marta Bosch és una excel·lent opció per presentar el teu pròxim esdeveniment empresarial. Gràcies als seus grans dots comunicatius, aconseguirà que l’esdeveniment es converteixi en una experiència dinàmica i especial.
Programas: Telenotícies, Els Matins, 3/24, Esports33, Gol a Gol, la Marató de TV3, Nit Temàtica.

Contacta para contratación de Marta Bosch

Marta Bosch

Contractar Marta Bosch. Reconeguda periodista i presentadora catalana. Especialitzada en esports i amb una extensa experiència en mitjans de comunicació com TV3.

Marta Bosch per a esdeveniments

Marta Bosch, llicenciada en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), destaca com a reconeguda periodista i presentadora amb una sòlida experiència en el món dels mitjans de comunicació.

Actualment, exerceix com a periodista per TV3, on ha consolidat la seva carrera com a part imprescindible de la secció d’esports. A més, ha guanyat reconeixement com a cara visible dels esports al programa Telenotícies Migdia, on ofereix una cobertura exhaustiva dels esdeveniments esportius més rellevants, incloent el seguiment detallat del FC Barcelona i altres aspectes d’actualitat en el món de l’esport.

Amb una trajectòria que abasta més de dues dècades a TV3, Marta ha demostrat la seva versatilitat i capacitat per adaptar-se als diferents formats i exigències dels mitjans de comunicació. Des dels seus inicis com a reportera al programa «Coses que passen «, fins a la seva consagració com a una de les figures més reconegudes de la informació esportiva a Catalunya, Marta ha evidenciat un compromís ferm amb la seva professió i una habilitat innata per connectar amb l’audiència.

 

Contractar Marta Bosch

A més de la seva destacada tasca com a periodista, Marta Bosch també és presentadora d’events corporatius i empresarials. La seva experiència no es limita només al camp esportiu, sinó que s’estén a tot tipus d’ocasions i temàtiques, demostrant la seva capacitat per entretenir a diferents audiències.

Contractar a Marta Bosch per a un esdeveniment no només garanteix una conducció professional i dinàmica, sinó també la seguretat d’una experiència única i memorable per als assistents. Amb la seva calidesa, carisma i experiència contrastada, Marta Bosch és l’elecció perfecta per a fer del teu esdeveniment un èxit rotund.

 

ESPECTALIUM

LA TEVA AGÈNCIA DE CONTRACTACIÓ DE MARTA BOSCH

Si ets manager o representant de perfils com Marta Bosch i vols proposar-nos els teus representats per a la seva contractació en esdeveniments i campanyes de publicitat, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

contratar artistas y famosos

Contracta a Marta Bosch per publicitat i esdeveniments

MÉS PRESENTADORS RECOMANATS

CASOS D'ÈXIT AMB PRESENTADORS

Diego Losada para Cruzcampo

Diego Losada para Cruzcampo

Raúl Gómez para ASUS

Raúl Gómez para ASUS

Mario Picazo para LIFE CERSUDS

Mario Picazo para LIFE CERSUDS

Irene Villa para Laboratorios Almirall

Irene Villa para Laboratorios Almirall

Laura Madrueño para Novartis

Carlos Latre para Ferroli

ARTICLES RELACIONATS

José Yélama La Sexta Xplica

José Yélamo, el nuevo presentador de La Sexta Xplica

Movistar Plus contrata a Dani Martínez

Movistar Plus contrata a Dani Martínez

Contratar Josep Pedrerol

Flexicar contrata a Josep Pedrerol

Scroll al inicio