Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Joan Pera

Contractar Joan Pera, figura icònica de l'escena cultural catalana, un actor, director i doblador

Pots contractar Joan Pera, la seva brillant carrera abasta una àmplia gamma d’expressions artístiques, des del teatre fins al cinema i la televisió.
Programas: Doctor Caparrós, El cor de la ciutat, Cheers, Els Simpson.

Contacta para contratación de Joan Pera

Contractar joan pera

Contractar Joan Pera. Conegut pel seu talent còmic i la seva inconfusible veu en el doblatge, destacant especialment per ser la veu catalana d’Homer Simpson.

Joan Pera per a esdeveniments

Joan Pera és una figura icònica de l’escena cultural catalana, un actor, director i doblador nascut el 27 de setembre de 1949 a Barcelona, Espanya. És conegut principalment pel seu extraordinari talent en el camp de la comèdia i la seva veu inconfusible en el món del doblatge.

La seva brillant carrera abasta una àmplia gamma d’expressions artístiques, des del teatre fins al cinema i la televisió. Pera ha captivat audiències amb la seva versatilitat, donant vida a personatges memorables i compartint el seu humor únic amb el públic.

En el món del teatre, Joan Pera ha brillat amb interpretacions destacades en obres de renom i ha dirigit produccions que han deixat una empremta en l’escena teatral catalana. La seva presència sobre l’escenari és magnetitzant, combinant habilitats interpretatives amb un toc de genialitat còmica.

Al cinema, ha participat en diverses pel·lícules, oferint interpretacions que van des de la comèdia fins al drama, sempre amb la seva marca personal que captiva l’atenció de l’espectador.

Contractar espectacle Joan Pera

És en el camp del doblatge on Joan Pera ha deixat una empremta indiscutible. La seva veu ha donat vida a innumerables personatges animats, des de clàssics de Disney fins a éxits contemporanis. És conegut especialment per ser la veu catalana d’Homer Simpson, el protagonista de la sèrie animada «Els Simpson», una interpretació que ha esdevingut emblemàtica per a generacions de teleespectadors.

La seva capacitat per fer rialles és inigualable, i el seu sentit de l’humor ha guanyat el cor de milers de seguidors. Joan Pera no només és un actor i doblador, sinó també un mestre de la comèdia que ha marcat un abans i un després en la cultura popular catalana.

Si vols contractar a Joan Pera per a un esdeveniment d’empresa o un espectacle, estàs garantint una experiència única i inoblidable.

ESPECTALIUM

LA TEVA AGÈNCIA DE CONTRACTACIÓ DE JOAN PERA

Estàs pensant en comptar amb la presència d’un artista o famós de renom per al teu proper esdeveniment o campanya publicitària? A Espectalium, us oferim un servei íntegre de contractació d’artistes per ajudar-vos a elevar la imatge de la vostra marca.

A Espectalium treballem amb un ampli ventall d’artistes i famosos perquè pugueu escollir aquell que s’adapti millor a les necessitats de la vostra empresa, oferint-vos solucions personalitzades. Disposem de talents tan reconeguts com Joan Pera i d’altres noms destacats del món de l’espectacle.

Si ets mànager o representant d’algun talent i ens vols proposar als teus representants per a contractar-los en esdeveniments i campanyes de publicitat, no dubtis en contactar amb nosaltres.

El nostre objectiu és facilitar el procés de contractació d´artistes i famosos i ser transparents amb els nostres clients. D’aquesta manera, us oferim assessorament personalitzat i us acompanyem en tot el procés de contractació.

No ho pensis més, contractar un artista mai no havia estat tan fàcil! Contacta amb nosaltres i permet-nos ajudar-te a fer realitat el teu projecte amb el millor talent del mercat.

contratar artistas y famosos

Contracta Joan Pera per a publicitat i esdeveniments

Scroll al inicio