Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.
contratar Quim Masferrer

Quim Masferrer

Contractar Quim Masferrer, monologuista d'origen català amb gran trajectòria a la televisió.

Pots contractar Quim Masferrer, actor, guionista i presentador amb grans habilitats comunicatives. El seu humor farà que el teu esdeveniment es diferenciï notablement dels altres.
Programas: Caçadors de bolets, Can Fanga, El foraster, Romans a la catalana, Haciendo Amigos.

Contacta para contratación de Quim Masferrer

ContraCtar
Quim masferrer

Contractar Quim Masferrer. Actor, guionista i presentador de programes com El Foraster, El Caçador de Bolets, Romans a la catalana, entre d’altres.

Quim Masferrer per a esdeveniments

Nascut a Sant Feliu de Buixalleu (Girona) el 1971, és actor, guionista, presentador de televisió i monologuista. També és el fundador de Teatre de Guerrilla.

La seva carrera va començar el 1998, any en què va fundar la companyia teatral Teatre de Guerrilla i és el director i autor de tots els espectacles de la companyia. Anys després va començar el camí pels mitjans televisius i radiofònics de Catalunya.

Masferrer ha dirigit i protagonitzat programes en cadenes i emissores com Televisió de Catalunya, RAC 1 i Catalunya Ràdio. A TV3 ha participat en espais com El Club, presentat per Albert Om, o El Caçador de bolets el 2005 i 2006. A més, compta amb el seu propi espectacle titulat »Bona gent», on el protagonista no és ell, sinó el públic .

Contractar espectacle Quim Masferrer

També va ser el guionista i presentador de la tercera edició dels Premis Gaudí (Premis de l’Acadèmia de Cine Catalana).

El 2013, va començar el seu camí pel programa El Foraster, en què Quim Masferrer passa uns dies en un poble de Catalunya coneixent els seus habitants i els racons de la localitat.

El 2014, va presentar La Marató de TV3 contra les malalties del cor juntament amb Mónica Terribes.

Avui dia, Masferrer participa en esdeveniments. Per exemple, Quim Masferrer va presentar un esdeveniment per a la companyia Econocom, juntament amb Enric Company, van amenitzar la trobada en un escenari immillorable, com és la fàbrica Moritz de Barcelona.

ESPECTALIUM

LA TEVA AGÈNCIA DE CONTRACTACIÓ DE QUIM MASFERRER

Estàs pensant en comptar amb la presència d’un artista o famós de renom per al teu proper esdeveniment o campanya publicitària? A Espectalium, us oferim un servei íntegre de contractació d’artistes per ajudar-vos a elevar la imatge de la vostra marca.

A Espectalium treballem amb un ampli ventall d’artistes i famosos perquè pugueu escollir aquell que s’adapti millor a les necessitats de la vostra empresa, oferint-vos solucions personalitzades. Disposem de talents tan reconeguts com Quim Masferrer i d’altres noms destacats del món de l’espectacle.

Si ets mànager o representant d’algun talent i ens vols proposar als teus representants per a contractar-los en esdeveniments i campanyes de publicitat, no dubtis en contactar amb nosaltres.

El nostre objectiu és facilitar el procés de contractació d´artistes i famosos i ser transparents amb els nostres clients. D’aquesta manera, us oferim assessorament personalitzat i us acompanyem en tot el procés de contractació.

No ho pensis més, contractar un artista mai no havia estat tan fàcil! Contacta amb nosaltres i permet-nos ajudar-te a fer realitat el teu projecte amb el millor talent del mercat.

contratar artistas y famosos

Contracta Quim Masferrer per a publicitat i esdeveniments

Scroll al inicio