Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.
contratar Peyu

Peyu

Contractar Peyu, actor i humorista conegut per les seves aparicions a la televisió, teatre i ràdio.

Pots contractar Peyu, amb tan sols 16 anys va començar la seva carrera professional com a còmic. Des de llavors, no ha parat de repartir humor allà on va.
Programas: La Tribu, El Suplement, El llindar, BricoHeroes.

Contacta para contratación de Peyu

Contractar Peyu

Contractar Peyu. Actor i humorista conegut per les seves aparicions a la televisió, teatre i ràdio. Actualment col·labora al programa Alguna Pregunta Més? del canal TV3.

Peyu per a esdeveniments

Lluís Jutglar Calvés, conegut com a Peyu, va néixer a Las Masías de Voltregá, Barcelona el 1986. És llicenciat en Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Amb només 16 anys va produir el seu primer espectacle d’humor anomenat Kisko, Kisko. Va començar la seva carrera professional com a col·laborador en programes com Piscina Comunitària i Working el 2009 al Canal Català TV.

El 2017 va participar a la pel·lícula Mil coses que faria per tu, dirigida per Didac Cervera. Des del 2019 és el presentador del programa Bricoheroes a TV3 amb el seu company Jair Domínguez.

Contractar espectacle Peyu

Actualment col·labora al programa Alguna Pregunta Més? de TV3. També participa al programa Còmics Show presentat per Ángel Llàcer.

És autor del llibre Oletú, els millors nyaps urbanístics catalans editat per ARA llibres. Va ser el segon llibre més venut a la Diada de Sant Jordi, celebrada a Barcelona l’any 2015.

ESPECTALIUM

LA TEVA AGÈNCIA DE CONTRACTACIÓ DE PEYU

Estàs pensant en comptar amb la presència d’un artista o famós de renom per al teu proper esdeveniment o campanya publicitària? A Espectalium, us oferim un servei íntegre de contractació d’artistes per ajudar-vos a elevar la imatge de la vostra marca.

A Espectalium treballem amb un ampli ventall d’artistes i famosos perquè pugueu escollir aquell que s’adapti millor a les necessitats de la vostra empresa, oferint-vos solucions personalitzades. Disposem de talents tan reconeguts com Peyu i d’altres noms destacats del món de l’espectacle.

Si ets mànager o representant d’algun talent i ens vols proposar als teus representants per a contractar-los en esdeveniments i campanyes de publicitat, no dubtis en contactar amb nosaltres.

El nostre objectiu és facilitar el procés de contractació d´artistes i famosos i ser transparents amb els nostres clients. D’aquesta manera, us oferim assessorament personalitzat i us acompanyem en tot el procés de contractació.

No ho pensis més, contractar un artista mai no havia estat tan fàcil! Contacta amb nosaltres i permet-nos ajudar-te a fer realitat el teu projecte amb el millor talent del mercat.

contratar artistas y famosos

Contracta Peyu per a publicitat i esdeveniments

Scroll al inicio