Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Toni Albà

Contractar Toni Albà, l'humorista català que fa riure a tots els públics

Pots contractar Toni Albà, l’artista versàtil i carismàtic que portarà un riu de rialles i entreteniment a qualsevol esdeveniment o espectacle.
Programas: Buenafuente, Barçòvia, Una altra cosa, Boletaires, Set de nit.

Contacta para contratación de Toni Albà

Contractar Toni Albà

Contractar Toni Albà. L’artista versàtil i carismàtic que portarà un riu de rialles i entreteniment a qualsevol esdeveniment o espectacle.

Toni Albà per a esdeveniments

Antoni Albà i Noya, conegut com a Toni Albà, és un destacat humorista, actor i director de cinema català, nascut el 13 d’agost de 1961 a Vilanova i la Geltrú. La seva brillant carrera s’ha caracteritzat per la seva versatilitat i el seu talent còmic, consolidant-se com un dels grans noms de l’humor a Catalunya.

Format a l’École Jacques Lecoq, Albà va desenvolupar una tècnica mim que li ha permès especialitzar-se en la imitació de personatges públics, en un estil humorístic reminiscent dels Monty Python. Els seus espectacles dels anys vuitanta van fer gira per diversos països, consolidant-lo com un intèrpret de primer nivell. A més, va ser part de l’equip del programa radiofònic Minoria absoluta.

Albà és conegut pel seu treball a la televisió, destacant-se les seves imitacions als programes Polònia i Crackòvia, que l’han fet popular i reconegut a Catalunya. Va participar també en la sèrie de TV3 «Ton», convertint-se en el «Mr. Bean català», i va destacar per les seves imitacions al programa de Toni Soler «Set de nit», interpretant personatges com el rei Joan Carles I, José María Aznar o Artur Mas.

Contractar espectacle Toni Albà

A nivell teatral, Albà ha estat protagonista d’espectacles com «Hop!era», una paròdia del gènere líric, i «M.A.M.», una comèdia esbojarrada centrada en un artista contemporani. Ha dirigit diverses obres teatrals i ha estat part de produccions que han aconseguit reconeixement i èxit internacional.

Toni Albà, amb el seu carisma i talent únic, continua essent una figura destacada de l’escena humorística catalana, aportant alegria i entreteniment al seu públic amb cada una de les seves interpretacions i creacions.

Si vols contractar a Toni Albà per a un event d’empresa o espectacle, estaràs garantint una experiència plena d’humor i diversió que segurament serà recordada per a tots els assistents. La seva presència aportarà un toc d’alegria que farà de l’esdeveniment una experiència inoblidable.

ESPECTALIUM

LA TEVA AGÈNCIA DE CONTRACTACIÓ DE TONI ALBÀ

Estàs pensant en comptar amb la presència d’un artista o famós de renom per al teu proper esdeveniment o campanya publicitària? A Espectalium, us oferim un servei íntegre de contractació d’artistes per ajudar-vos a elevar la imatge de la vostra marca.

A Espectalium treballem amb un ampli ventall d’artistes i famosos perquè pugueu escollir aquell que s’adapti millor a les necessitats de la vostra empresa, oferint-vos solucions personalitzades. Disposem de talents tan reconeguts com Toni Albà i d’altres noms destacats del món de l’espectacle.

Si ets mànager o representant d’algun talent i ens vols proposar als teus representants per a contractar-los en esdeveniments i campanyes de publicitat, no dubtis en contactar amb nosaltres.

El nostre objectiu és facilitar el procés de contractació d´artistes i famosos i ser transparents amb els nostres clients. D’aquesta manera, us oferim assessorament personalitzat i us acompanyem en tot el procés de contractació.

No ho pensis més, contractar un artista mai no havia estat tan fàcil! Contacta amb nosaltres i permet-nos ajudar-te a fer realitat el teu projecte amb el millor talent del mercat.

contratar artistas y famosos

Contracta Toni Albà per a publicitat i esdeveniments

Scroll al inicio