Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Fel Faixedas

Contractar Fel Faixedas, actor, humorista, director i guionista català.

Pots contractar Fel Faixedas, humorista molt reconegut nacionalment. Compta amb molts anys d’experiència al món de la comunicació, aconsegueix transmetre qualsevol missatge al públic.
Programas: Tot es Mou, Col·lapse, Fent amics, Jo vull ser tu, El Club de TV3, El Club de la Mitjanit.

Contacta para contratación de Fel Faixedas

ContraCtar FEL FAIXEDAS

Contractar Fel Faixedas. Actor i humorista català, destaca per la seva versatilitat a la televisió, ràdio i teatre, col·laborant en programes innovadors i sent co-fundador del Teatre de Guerrilla.

Fel Faixedes per a esdeveniments

Fel Faixedas, nascut el 27 de març de 1970 a Arbúcies, és un destacat actor, autor i humorista català. La seva carrera professional abasta una àmplia varietat de mitjans, des de la televisió fins al teatre i la ràdio.

Va iniciar el seu camí al món del teatre com a amateur al seu poble natal, Arbúcies, per després continuar els seus estudis a l’Escola de Teatre El Galliner de Girona.

Fel Faixedas és conegut per ser cofundador del Teatre de Guerrilla, juntament amb Quim Masferrer i Carles Xuriguera, un projecte teatral innovador que ha deixat una marca indeleble al panorama cultural català. L’any 2010 va deixar el Teatre de Guerrilla i va continuar la seva carrera teatral en col·laboració amb Xuriguera, fundant la companyia Dosics. Més tard, el 2017, va fer el seu debut en solitari amb l’obra Bona nit, benparits!.

Contractar espectacle Fel Faixedas

Paral·lelament a la seva feina al teatre, Fel Faixedas ha participat en nombrosos programes de televisió i ràdio, com Set de nit, Tot és mou, Islandia i Estat de Gràcia, mostrant la seva versatilitat com a humorista i comunicador.

Amb una trajectòria professional sòlida i una capacitat innata per fer riure el públic, Fel Faixedas és una opció ideal per donar un toc d’humor i talent a qualsevol esdeveniment.

Contractar Fel Faixedas per al vostre esdeveniment és assegurar-vos de comptar amb l’experiència i l’humor d’un dels grans de l’entreteniment català.

ESPECTALIUM

LA TEVA AGÈNCIA DE CONTRACTACIÓ DE FEL FAIXES

Estàs pensant en comptar amb la presència d’un artista o famós de renom per al teu proper esdeveniment o campanya publicitària? A Espectalium, us oferim un servei íntegre de contractació d’artistes per ajudar-vos a elevar la imatge de la vostra marca.

A Espectalium treballem amb un ampli ventall d’artistes i famosos perquè pugueu escollir aquell que s’adapti millor a les necessitats de la vostra empresa, oferint-vos solucions personalitzades. Disposem de talents tan reconeguts com Fel Faixedas i d’altres noms destacats del món de l’espectacle.

Si ets mànager o representant d’algun talent i ens vols proposar als teus representants per a contractar-los en esdeveniments i campanyes de publicitat, no dubtis en contactar amb nosaltres.

El nostre objectiu és facilitar el procés de contractació d´artistes i famosos i ser transparents amb els nostres clients. D’aquesta manera, us oferim assessorament personalitzat i us acompanyem en tot el procés de contractació.

No ho pensis més, contractar un artista mai no havia estat tan fàcil! Contacta amb nosaltres i permet-nos ajudar-te a fer realitat el teu projecte amb el millor talent del mercat.

contratar artistas y famosos

Contracta Fel Faixedas per a publicitat i esdeveniments

Scroll al inicio