Espectacles d’humor de Peyu

Contractar Espectacles d'humor de Peyu

Contractar els espectacles d’humor de Peyu són un encert per qualsevol esdeveniment. L’artista ofereix una àmplia varietat d’espectacles humorístics. El Gallardo Español és una de les funcions proposades. Un espectacle on Peyu interpreta a tots els personatges. Una història d’amor prohibit en un escenari on el conflicte entre moros i cristians és utilitzat com excusa per explicar el relat. La funció finalitza amb un col·loqui on el còmic contesta les preguntes i curiositats que sorgeixin als espectadors després de veure la funció.

Els espectacles d’humor de Peyu tenen els ingredients essencials per arribar a tota mena de públic. El còmic presenta un altre espectacle ple d’humor i ironia amb L’Home Orquestra. Un show en forma de paròdia i homenatge on l’artista interpreta al típic home orquestra que sol actuar a les festes majors del poble. Amb la Festa Major com a fil conductor de l’espectacle l’humorista pretén mostrar al públic tots els actes de les festes majors resumides en una hora. Actes resumits plens de la ironia i l’humor que caracteritzen al còmic. Una obra més directe amb els espectadors on la improvisació pren el protagonisme i la direcció de la representació.

Peyu

Peyu és un famós humorista català amb més de deu anys d’experiència. A més d'humorista i col·laborar a televisió també ha escrit un llibre. L'artista no és un còmic qualsevol i destaca la seva passió per les cabres i el formatge.


Espectalium
La teva agència d'espectacles

Som una agència de contractació d’espectacles per a esdeveniments de tota mena així com per a accions de màrqueting i publicitat.

Pots contactar amb nosaltres per a contractar artistes i espectacles de tota classe.

 

Solicita información

Rellena el formulario

Ir arriba