Contractació artistes


  • artistes

Contracta artistes i famosos amb Espectalium

A Espectalium t’oferim la posibilitat de contractar artistes en un ampli ventall de personalitats. Informa’t per contractació artistes i famosos en el nostre catàleg d’artistes i famosos.

¡Solicita presupuesto!


Monologuistes

Contractació artistes monologuistes per a esdeveniments es sinònim d’èxit. L’humor és la millor eina per a que els assistents passin una bona estona i que l’esdeveniment agafi agilitat i no sigui avorrit. Espectalium ofereix la possibilitat de contractar grans monologuistes del panorama actual.

Oferim l’oportunitat de contractar monologuistes d’El Club de la Comedia, Paramount Comedy, el Club del Chiste i còmics emergents.

   

Consulta el catàleg de monologuistes


Presentadors d’esdeveniments famosos

Contractar presentadors d’esdeveniments fa que l’experiència de l’esdeveniment es professionalitzi i agafi un ritme àgil i diferent. Espectalium dóna la possibilitat de contractar tot tipus de presentadors hace que la experiencia del evento se profesionalice y coja un ritmo ágil y diferente. Espectalium da la posibilidad de contratar tot tipus de presentadors i professionals de la televisió per a que l’esdeveniment sigui inoblidable.

Hem treballat amb personalitats de la telivisió com Anna Simón, Cristina Pedroche, Florentino Fernández, Ana Morgade i molts més.

Contractar presentadors de televisió per a tot tipus d’esdeveniments i accions de màrqueting i publicitat.

   

Consulta el catàleg de presentadors


Conferenciants famosos

La contractació artistes conferenciants farà que l’assistència al teu esdeveniment augmenti considerablement. A Espectalium comptem amb els millors conferenciants que destaquen en els seus respectius camps i poden donar discursos sobre valors de treball en equip, esforç i constància. Comptem amb especialistes capaços de transmetre un missatge motivacional al esdeveniment.

Oferim la possibilitat de contractar artistes conferenciants de tots els àmbits: polítics, esportistes, metges, investigadors, formadors, etc.

contratar-jesus-calleja elsa-punset david-meca josef-ajram

Consulta el catàleg de conferenciants


Mags i mentalistes famosos

Contractació artistes mags. És una bona idea per viure realitats imposibles e incomprensibles que fan pensar i posen en dubte tot el que coneixem. Per deixar amb la boca oberta als assistens d’un acte o esdeveniment no dubtis en contractar artistes mags. Espectalium treballa amb els millors professionals de la màgia.

Oferim la possibilitat de contractar els grans mags del panorama actual com el Mago Pop, Jorge Blass, Màgic Andreu i molts més.

   

Consulta el catàleg de mags i mentalistes


Humoristes famosos

Contractació d’artistes humoristes i imitadors per a esdeveniments és el que necessites per donar el toc d’humor. Els grans imitadors i humoristes faran que els assistents al teu esdeveniment s’ho passin bé gaudint d’un espectacle àgil, desenfadat i amb una gran varietat d’imitacions.

Comptem amb els millors imitadors i humoristes que traslladaran a tots els seus personatges al teu esdeveniment.

dlagi raúl pérez contratar-los-morancos contratar david fernández

Consulta el catàleg d’humoristes


Famosos

Contractació artistes famosos per a esdeveniments aporta un toc de glamour i no deixa indiferent a ningú. Espectalium posa a disposició grans artistes famosos per personalitzar el teu esdeveniment i que aquest sigui recordat pels assistents.

Espectalium ofereix l’oportunitat de contractar artistes famosos com El Langui, Anna Simón, Berta Collado o Arturo Valls entre d’altres.

Contratació artistes famosos per a tot tipus d’esdeveniments i accions de màrqueting i publicitat.

contratación de artistas contratación de artistas contratación de artistas contratación de artistas

Consulta el catàleg de famosos


Grups musicals i solistes

Espectalium ofereix contractar artistes musicals i solistes per donar el toc musical i amenitzar l’esdeveniment amb bona música.

Disposem d’una gran varietat de grups musicals i solistes: bandes de jazz, quartets de corda, orquestres, músics per casaments i solistes. Tenim un gran ventall de grups musicals i solistes de tot tipus per a esdeveniments i accions de màrqueting.

   

Consulta el catálogo de grupos musicales y solistas


Ballarins i espectacles de ball

Contractació artistes ballarins. Una forma original per sorprendre els assistents a un esdeveniment. Espectalium dóna la possibilitat de contractar ballarins dels programes de televisió i musicals més populars. Les cares més conegudes de la televisió, així com, de les grans produccions teatrals estan aquí amb les coreografies més espectaculars.

Ballarins de Mira quién baila, Más que baile, Los mejores años, Operación Triunfo, Tu cara me suena, Uno de los nuestros, Hoy no me puedo levantar, Chicago, 40 El Musical, Grease, etc; poden ser contractats amb Espectalium.

   

Consulta el catàleg de ballarins i espectacles de ball


Artistes de circ

Contractació artistes de circ i espectacles circenses. El circ sempre ha estat un gran espectacle dins de les arts escèniques. Contractar artistes de circ és la millor opció en el cas de voler sorprendre als convidats a qualsevol tipus d’esdeveniment. Hi ha una infinitat d’espectacles de circ que poden fer que el teu esdeveniment sigui original i entretingut.

Existeixen tot tipus d’opcions: roda alemanya, números aeris, acrobàcies, malabars, contorsionisme, etc.

   

Consulta el catàleg d’artistes de circ


Sobre Espectalium

Som una agència de contratació d’artistes per a esdeveniments de tot tipus així com per a accions de màrketing i publicitat.

Pots contactar amb nosaltres per contractar artistes i famosos de tot tipus.

Treballem per tota Espanya: Álava, Vitoria, Albacete, Alicante, Almería, Ávila, Badajoz, Baleares, Palma de Mallorca, Barcelona, Burgos, Cáceres, Cádiz, Castellón, Ciudad Real, Córdoba, Coruña, Cuenca, Girona, Gerona, Granada, Guadalajara, Guipúzcoa, San Sebastián, Donosti, Huelva, Huesca, Jaén, León, Lleida, Lérida, La Rioja, Logroño, Lugo, Madrid, Málaga, Murcia, Navarra, Pamplona, Orense, Asturias, Oviedo, Palencia, Las Palmas, Pontevedra, Salamanca, Santa Cruz de Tenerife, Cantabria, Santander, Segovia, Sevilla, Soria, Tarragona, Teruel, Toledo, Valencia, Valladolid, Vizcaya, Bilbao, Zamora, Zaragoza, Ceuta y Melilla.

Més informació: contratacion@espectalium.com

0 Comentarios
0 Pings y Trackbacks

Deja un comentario


Utilizamos cookies para garantizar que tenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Más sobre nuestros cookies
Contáctanos