Balla la Plaça. Espectacle de música i ball

Ball la Plaça. Espectacle de música i ball

Un espectacle amb cantants i ballarins en directe, amb participació del públic, que proposa un viatge per les places més populars de tot el món a través dels seus estils musicals més representatius: des del tango i la samba al hip-hop, passant per la salsa, el vals o el cha cha chà, entre molts d’altres. 

Contracta el teu Espectacle de música i ball

Balla la plaça és una proposta de música i ball divertida, elegant i fresca. Un espectacle on ballarins i cantants de primer nivell conviden el públic a fer un recorregut per les places dels països més populars del món coneixent els seus balls més representatius: des de la samba de Brasil al tango d’Argentina, passant pel funky i hip-hop d’EUA, el swing d’Anglaterra, el cha cha chà de la República dominicana o la salsa de Cuba i el vals d’Àustria.

Un espectacle sorprenent que compta amb ballarins i cantants dalt de l’escenari capaços de fer ballar i cantar als públics més exigents. Balla la plaça és un espectacle participatiu, amb molta interacció amb el públic, pensat per a tota la família.

Balla la plaça és ideal per a festes majors i populars. Vestuaris espectaculars, adaptable a tot tipus d’escenaris i de fàcil muntatge. Gaudeix dels millors ballarins i cantants amb Balla la plaça.

Espectalium
AGENCIA DE CONTRATACIÓN DE ESPECTÁCULOS PARA EVENTOS

Somos una agencia de contratación de animaciones y espectáculos para eventos de todo tipo así como para acciones de marketing y publicidad.

Puedes contactar con nosotros para contratar artistas y espectáculos de todo tipo.

Solicita información

Ir arriba