BALLA LA PLAÇA. ESPECTACLE DE MÚSICA I BALL


BALLA LA PLAÇA. ESPECTACLE DE MÚSICA I BALL

Un espectacle amb cantants i ballarins en directe, amb participació del públic, que proposa un viatge per les places més populars de tot el món a través dels seus estils musicals més representatius: des del tango i la samba al hip-hop, passant per la salsa, el vals o el cha cha chà, entre molts d’altres. 

¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!

BALLA LA PLAÇA. ESPECTACLE DE MÚSICA I BALL

Balla la plaça és una proposta de música i ball divertida, elegant i fresca. Un espectacle on ballarins i cantants de primer nivell conviden el públic a fer un recorregut per les places dels països més populars del món coneixent els seus balls més representatius: des de la samba de Brasil al tango d’Argentina, passant pel funky i hip-hop d’EUA, el swing d’Anglaterra, el cha cha chà de la República dominicana o la salsa de Cuba i el vals d’Àustria.

Un espectacle sorprenent que compta amb ballarins i cantants dalt de l’escenari capaços de fer ballar i cantar als públics més exigents. Balla la plaça és un espectacle participatiu, amb molta interacció amb el públic, pensat per a tota la família.

balla la plaça

Balla la plaça és ideal per a festes majors i populars. Vestuaris espectaculars, adaptable a tot tipus d’escenaris i de fàcil muntatge. Gaudeix dels millors ballarins i cantants amb Balla la plaça.

 

SOBRE ESPECTALIUM

Som una agència de contractació d’artistes i famosos per a esdeveniments i accions de marketing. Oferim un ampli catàleg de perfils de primer nivell amb l’objectiu de facilitar la feina als nostres clients, estalviant-los temps i preocupacions en la producció d’esdeveniments i campanyes de publicitat i marketing. Deixa’ns assessorar-te, tenim propostes molt interessants per tu!

Treballem en totes les províncies d’Espanya: Àlaba, Albacete, Alacant, Almeria, Astúries, Àvila, Badajoz, Barcelona, Biscaia, Burgos, Càceres, Cadis, Cantàbria, Castelló, Ciudad Real, Còrdova, La Corunya, Conca, Girona, Granada, Guadalajara, Guipúscoa, Huelva, Osca, Illes Balears, Jaén, Lleó, Lleida, Lugo, Madrid, Màlaga, Múrcia, Navarra, Ourense, Palència, Las Palmas, Pontevedra, La Rioja, Salamanca, Saragossa, Segòvia, Sevilla, Sòria, Tarragona, Santa Cruz de Tenerife, Terol, Toledo, València i Zamora.

Si ets manager o representant, o formes part d’una oficina de representació o management, i vols proposar-nos perfils per incloure’ls al nostre catàleg, omple el formulari a la nostra secció de contacte.

Més informació: contratacion@espectalium.com

0 Comentarios
0 Pings y Trackbacks

Deja un comentario


Utilizamos cookies para garantizar que tenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Más sobre nuestros cookies
Contáctanos