Agència espectacles


Contractar agència espectacles. Contractació agència espectacles per esdeveniments i accions de màrqueting

  • agencia-espectacles

Agència espectacles

A Espectalium oferim la possibilitat de contractar espectacles de tot tipus per esdeveniments d’empresa. Espectacles d’humor, espectacles musicals, espectacles de ball i animacions. Informa’t per contractar agència espectacles

Per sol·licitar informació o contractacions omplir el formulari de la dreta o aquí.

contractar agència espectacles reugenioEspectacles d’humor

Contractar espectacles d’humor és una bona opció per amenitzar el teu esdeveniment i gaudir d’un humor exiquisit i d’alta qualitat. El teu esdeveniment serà tot un èxit i no deixarà a ningú indiferent. Oferim l’oportunitat de contractar espectacles d’humor com: Reugenio, Impro Show, Tributo a Pepe Rubianes, i molts més.

contractar agència espectacles espectacles musicales

Espectacles musicals

Contractar musicals. Un esdeveniment amb música guanya qualitat i originalitat. Per això, a Espectalium oferim la possibilitat de contractar espectacles musicals de gran qualitat i de diferents estils. Agència espectacles musicals como Shakin’all, Oh happy event, I love samba, Gospel train, Batucada, etc.

contractar agència espectacles de ball

Espectacles de ball

Contractar espectacles de ball per esdeveniments proporciona el toc d’originalitat i diferenciarà el teu de la resta. Podràs gaudir d’espectacles de les més prestigioses companyies del món que triomfen allà per on van. Disposem d’un ampli ventall d’espectacles de ball de tot tipus d’estils: flamenc, cabaret, bollywood i molts més.

contratar caricaturistaAnimacions

A Espectalium disposem d’una àmplia cartera d’actors i actrius professionals idonis per interpretar els més diversos papers en esdeveniments de tot tipus.Oferim actors infiltrats entre els assistents, actors que interpreten personatges d’època, actors que poden fer-se passar per fotògrafs, reporters, falsos ponents, etc.

Notícies relacionades

18/03/2015 Espectáculo Impro Show: improvisación en estado puro

10/12/2013 Los monólogos de Impropon en el Highland Tarragona

Espectacles relacionats

Catàleg espectacles

Sobre Espectalium

Som una agència de contractació d’espectacles per esdeveniments i accions de màrqueting de tot tipus així com per accions de màrqueting i publicitat.

Pots contactar amb nosaltres per contractar artistes i espectacles de tot tipus.

Amb oficines a Barcelona i Madrid. Consulti la nostra pàgina web de contacte.

0 Comentarios
0 Pings y Trackbacks

Deja un comentario


Utilizamos cookies para garantizar que tenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Más sobre nuestros cookies
Contáctanos