Agència espectacles


Contractar agència espectacles. Contractació agència espectacles per esdeveniments i accions de màrqueting

  • agencia espectacles

AGÈNCIA D’ESPECTACLES

A Espectalium oferim la possibilitat de contractar espectacles de tot tipus per esdeveniments d’empresa. Espectacles d’humor, espectacles musicals, espectacles de ball i animacions. Informa’t per contractar agència espectacles.

SOL·LICITA PRESSUPOST!

ESPECTACLES D’HUMOR I MONÒLEGS

quim masferrer bona gent

Bona gent, amb Quim Masferrer

Quim Masferrer és actor, director, periodista i presentador de televisió. Actualment està al capdavant del famòs programa “El Foraster” de TV3. També ha presentat programes per a les emissores de ràdio RAC1 i Catalunya Ràdio.

 

nhi ha que neixen estrellats joan pera

N’hi ha que neixen estrellats, amb Joan Pera

El mític actor Joan Pera, popular per la seva llarga trajectòria com a còmic i actor de doblatge, presenta aquest nou espectacle, un homenatge als grans còmics de la història i actors a qui ell mateix ha donat veu, com Charles Chaplin, els Germans Marx , Woody Allen i Rowan Atkinson (Mr. Bean).

 

mcguffin

McGuffin, amb Jordi Rios i Mònica Pérez

McGuffin és la proposta dirigida per Carlos Latre i protagonitzada per Mònica Pérez i Jordi Rios que rendeix homenatge al cinema de Hitchcock. Mònica Pérez i Jordi Rios són coneguts pels seus personatges als programes de Buenafuente i Homo Zapping a Antena 3, Polònia i Crackòvia de TV3, entre d’altres.

 

paradise

Paradise

En aquesta obra veurem tres històries que transcorren al mateix espai: l’habitació d’un prostíbul. Tres relats que parlen de família, de la soledat i l’amor. Es tracta d’una comèdia construïda des del drama, dirigida per Nico & Sunset (Oriol Vila i Raquel Salvador), actors que han aparegut a programes de TV3 com Polònia.

 

 

quina feinada roger pera

 

 

Quina Feinada!, amb Roger Pera

Aquesta divertida obra està protagonitzada per Roger Pera, fill de Joan Pera, també actor de cinema i doblatge de veus de personatges com Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Tobey Maguire o Edward Norton. L’obra està dirigida per Ventura Pons, director de cinema, guionista i productor català.

 

L’Home orquestra, amb Peyu

Com ja s’observa amb el disseny del cartell, en Peyu ha volgut fer d’alguna manera una paròdia-ho-menatge d’aquesta figura que tots hem vist actuar alguna vegada a la Festa Major del poble. A L’Home orquestra en Peyu fa un recull dels seus millors textos i els posa escena amb el fil conductor de la pròpia Festa Major. L’objectiu de l’espectacle és que la gent que no pugui anar a tots els actes de la festa, amb una horeta vegi una mica de tot. Evidentment tot plegat només és una excusa perquè finalment pugui dur a terme la ironia i l’humor al que ens té acostumats.

 

 

bona nit benparits fel faixedas

Bona nit, benparits!, amb Fel Faixedas

Fel Faixedas presenta el seu humor particular amb aquest espectacle on combina cançons i la seva manera de veure el món, sempre en clau de comèdia. Un cant divertit a la vida en mans d’aquest còmic que també ha estat col·laborador a TV3 i diversos programes de ràdio.

 

magic andreu

40 anys de màgia, amb Màgic Andreu

El mític mag català celebra els seus 40 anys de professió amb aquest espectacle per gaudir de la màgia i l’humor amb tota la família.

 

Improstar, espectacle d’improvisació

Opta per la improvisació en estat pur amb el nostre espectacle Improstar. Cada funció és única i irrepetible gràcies als actors especialistes a crear in situ les situacions més esborrajades.

 

ReEugenio

ReEugenio 

Reviu l’autèntic humor d’Eugenio amb aquest espectacle homenatge a l’autèntic mestre de l’humor. El fill d’Eugenio és l’encarregat de posar-se en la pell del seu pare per tornar a reviure l’emoció del seu esperit còmic.

 

 

ESPECTACLES DE BALL I MUSICALS 

balla la plaça

Balla La Plaça

Un espectacle amb cantants i ballarins en directe, amb participació del públic, que proposa un viatge per les places més populars de tot el món a través dels seus estils musicals més representatius: des del tango i la samba al hip-hop, passant per la salsa, el vals o el cha cha chà, entre molts d’altres.

 

BSO

Musicals de Hollywood

Un recorregut per la història del cinema a través dels seus musicals més importants: La La Land, Chicago, Dirty Dancing, Grease, Pretty Woman, Mamma Mia… Cantants i ballarins en directe del món del teatre i la televisió, coneguts per la seva participació en formats com “Mira quién baila”, “Tu cara me suena”, “Operación Triunfo” i “Más que baile”.

 

ESPECTALIUM, LA TEVA AGÈNCIA D’ESPECTACLES

Som una agència de contractació d’espectacles per esdeveniments i accions de màrqueting de tot tipus així com per accions de màrqueting i publicitat.

Pots contactar amb nosaltres per contractar artistes i espectacles de tot tipus. Amb oficines a Barcelona i Madrid.

Més informació: contratacion@espectalium.com

0 Comentarios
0 Pings y Trackbacks

Deja un comentario


Utilizamos cookies para garantizar que tenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Más sobre nuestros cookies
Contáctanos