Llámenos
Contáctenos

Espectacles d’humor de Txabi Franquesa

Espectacles d'humor de Txabi Franquesa

Contractar Espectacles d'humor de Txabi Franquesa

Contractar espectacles d’humor de Txabi Franquesa és la solució si el que busques és un humor sutil, ple de referències actuals, i amb bromes constants sobre ell mateix. Txabi Franquesa es defineix com un artista alternatiu, és a dir, que si no hi ha una altre opció, doncs actua. El seu espectacle humorístic més destacable, Parlant amb Franquesa, fa un resum dels últims anys de la seva carrera explicant experiències, vivències, reflexions i anècdotes diverses. Txabi Franquesa diu que el que més el va marcar va ésser el ser el 5è de tres germans, la qual cosa es veu reflectida en el seu espectacle. Altres shows on actua Txabi Franquesa són Una boda feliz, La cocina de los monólogos i Monólogos móviles; i el més recent, Escocía. 

Franquesa ha treballat com a actor, còmic, presentador i guionista però destaca la seva trajectòria professional com a monologuista, és un habitual del programa El Club de la Comedia. També ha participat en diversos projectes de televisió, teatre, cinema i anuncis publicitaris. Ha escrit un llibre junt amb còmics reconeguts com són Agustín Jiménez, Toni Moog i Santi Rodríguez.

Txabi Franquesa

Txabi Franquesa és monologuista de El Club de la Comedia i Noche Sin Tregua, a més de ser presentador de Alguien tenía que decirlo. També ha estat col·laborador de programes com Pecadores, Zapeando y Malas Compañías. Va participar en Ocho Apellidos Vascos.

Espectalium
La teva agència d'espectacles

Som una agència de contractació d’espectacles per a esdeveniments de tota mena així com per a accions de màrqueting i publicitat.

Pots contactar amb nosaltres per a contractar artistes i espectacles de tota classe.

 

Solicita información

Rellena el formulario

Ir arriba